Monday, February 02, 2009

клип срещу абортите

поствам този клип, защото е изключително добре измислен, не защото аз съм против абортите. едва ли има нещо по-умно и убедително на тази тема. накара ме за секунда да си кажа, да, може би са прави. само за секунда:)

4 comments:

Славчо said...

наистина противоречив е този клип,но католиците никога не са ми звучали убедително незнам защо.и никакви секунди не са ми нужни за да знам че това са глупости.няма нищо по жалко на света от едно нежелано дете.дори и това да е бъдещия "лидер на света".това че католическата църква освен че традиционно полага грижи за такива деца, би трябвало да е наясно че това няма как да е в "съглашение със създателя".и е безумно да го поощрява.но пък в резултат на намаляването на тези деца ще загубят и този "коз" който така добре ехплоатират и ще останат само историческите спомени, които за тях в някой случаи са pain in the ass..

milena f. said...

съвсем си прав, но ми беше интересна тази гледна точка. много хитро измислена.

Ela said...

Ами не знам, нямам голямо доверие в католическата църква и според мен само манипулират масите.
Обама не е отгледан с подкрепата на баща си, но родителите на майка му винаги са му помагали.
А пък и институция, която позолява съществуването на свещеници-педофили, няма никакво морално право да дава мнение за абортите. При всички случаи - дежурното им лицемерие и опит за манипулиране.
Аз бих продължила клипа така : И той пораснал и имал късмета никога да не попада на свещеник-педофил...

milena f. said...

хаха, много добре казано!